Opleiders

Lesmateriaal en pakketten

Voor een goede studie is goed studiemateriaal natuurlijk van groot belang. Bij Digiforce weten wij als geen ander dat niet alleen die inhoud belangrijk is, maar dat de buitenkant van uw leerstof evengoed telt. Voor een gegarandeerde kwaliteit hiervan, bent u bij ons aan het juiste adres. Al decennia lang zijn we de specialist in het On Demand printen van studiemateriaal, zoals o.a. lesboeken, hand-outs, readers, cursusmappen, syllabi en werkschriften. Dit alles digitaal gedrukt en van een kwaliteit die in geen enkel opzicht onderdoet voor traditioneel drukwerk, waarbij u ook nog eens bespaart op uw kosten. Dit klinkt natuurlijk als een win win situatie, maar er is nog veel méér dat we voor u kunnen doen!

Gedrukt studiemateriaal Opleiders

Digitalisering en automatisering veranderen de manier waarop we werken fundamenteel. De taken die we uitvoeren en de kennis en vaardigheden die nodig zijn, veranderen daardoor sterk. Als opleiders hebben we allemaal het streven om de ambitie en talenten van de leerlingen te ontwikkelen. Printing on Demand deze wensen en bijhorende processen ondersteunen.

 Hierbij kan u denken aan flexibiliteit in uw aanbod zonder voorraden, maatwerk gericht op uw klant of het rendabel maken van gespecialiseerde leertrajecten. Digiforce is uw stukje zekerheid voor de productie en levering van lesmaterialen. Daarbij denken we graag mee en bieden wij concrete oplossingen om uw processen rondom de verkrijgbaarheid van u lesmateriaal te verbeteren.

 

Heeft u vragen over Digiforce of wilt u advies?

Wij staan u graag te woord

Bel 085 071 7770
Of ga naar onze contactpagina